Kijktip: De Wensboom

Johnny de Mol heeft er weer een klusje bij op RTL 4. In zijn nieuwe programma De Wensboom komen alle dromen uit.

Wensen van kinderen komen er meestal op neer dat ze een familielid of vriendje in het zonnetje willen zetten. Johnny de Mol reist met zijn boomhut langs basisscholen in heel Nederland om ze te laten uitkomen.

Johnny de Mol

Na SynDROOM en Project P: Stop Het Pesten heeft Johnny wel bewezen dat hij goed met kinderen kan omgaan. Hij is ondertussen ook gewend aan kindertranen, maar sommige verhalen raken hem nog altijd diep. "Er vloeien zeker traantjes," zegt hij. "Zo heb ik net een jongetje gesproken dat voor zijn oma een nieuwe tuin heeft gevraagd. Die oma heeft alzheimer en ze vergeet af en toe de plantjes water te geven. Hij vertelde me dat hij haar zo graag wil helpen."

De Wensboom

Het idee voor De Wensboom is niet nieuw. In oktober 2013 ging RTL 4 al op zoek naar deelnemers voor het programma. Toen was Natasja Froger nog de beoogde presentator. Het werd nooit duidelijk waarom De Wensboom toen niet al is uitgezonden en waarom Natasja het uiteindelijk niet presenteerde. De vrouw van René Froger heeft momenteel geen werk meer bij RTL 4. Het omstreden adoptieprogramma Met Open Armen was eind vorig jaar het laatste programma waaraan Natas meewerkte.

De Wensboom is donderdagavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Lees ook:
Johnny de Mol, de man die alles kan 

Reageren