Kijktip: Een nieuw seizoen van Carlo's TV Café

12 Oktober 2016 15:04 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Carlo Boszhard is klaar voor een nieuwe reeks van zijn zondagmiddagprogramma Carlo’s tv café. De wisselende gastpresentator is gebleven, net als de rubriek Wil wil wel, waarin hij op stap gaat met zijn moeder Wil. Hij verrast haar telkens met een uitje, van het lopen van een modeshow tot interviewen naast de rode loper.

Niet met vader

Carlo: “We krijgen zo veel enthousiaste reacties dat we gewoon doorgaan.” De afgelopen weken keken de twee op dit tijdstip terug op het afgelopen seizoen. De chemie tussen Carlo en Wil is een belangrijke factor in het succes van de rubriek. Met zijn vader zou de presentator zoiets niet snel doen. “Hij is heel lief, maar minder geschikt. Het knappe aan mijn moeder is dat ze altijd zichzelf blijft op televisie, dat kunnen maar weinig mensen.”

Show XL

RTL 4 en SBS 6 strijden al een tijdje om de kijkers op de vroege zondagavond. Vorig jaar zette SBS presentatoren Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg in. Zij waren rond hetzelfde tijdstip te zien als Carlo’s tv café in hun programma Thuis op zondag. Dat werd echter na een seizoen van de buis gehaald vanwege tegenvallende kijk­cijfers. Maar het was niet het eind van de concurrentiestrijd: dit seizoen staan Lucille ­Werner en Fred van Leer op ­SBS 6 tegenover Carlo geprogrammeerd. Zij presenteren het nieuwe entertainment­programma Show XL, waarin ze met bekende gasten dieper ingaan op het showbizznieuws van de afgelopen week.

Carlo’s tv café amusement 17.30 • RTL 4

Meer over