Kijktip | Expeditie Robinson

1 September 2010 12:30 | kijktips | Door Televizier

Expeditie Robinson; dé survival-realityserie waarin het dit keer voor het eerst de beurt is aan bekende Nederlanders en Vlamingen om de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aan te gaan.

Overlevingsavontuur
Vanuit eigen land verruilen Dennis Weening, Maxim Hartman, Regina Romeijn, Saar Koningsberger, Lange Frans, Nienke Römer, John van Lottum, Kim Feenstra en Sebastiaan Labrie onze kleibodem voor een onbewoond Maleisisch eiland. Ze maken zich op voor een overlevingsavontuur zonder VIP-behandeling.

Na elf ‘gewone’ Expeditie Robinsons verschansen nu BN’ers en BB’ers (bekende Belgen) zich op een onbewoond eiland.

Eddy Zoëy
Presentator Eddy Zoëy legt uit waarom de 'gewone mensen' zijn ingeruild voor BN'ers: "De zenders zitten er al jaren om te konkelen. De Belgen kwamen er als eerste mee. De kijkcijfers in België waren namelijk matig in tegenstelling tot die in Nederland."

Zoëy zou zelf nooit meedoen aan Expeditie Robinson: "Nee, als ik het nooit had gepresenteerd misschien wel. En als ik jonger was geweest. Man, ik ben 43, wat moet ik op zo'n eiland? Ik heb ook kinderen. Daarbij weet ik hoe zwaar het is, ik zie het nut er niet van in om zo af te zien".

Meer over