Kijktip: Goor Draait Door

15 November 2014 10:01 | amusement | Door Televizier

© William Rutten - RTL

Hij was al zanger, presentator en jurylid. Nu gaat er voor Gordon opnieuw een grote wens in vervulling. De alleskunner is gastheer in zijn eigen, nieuwe talkshow Goor Draait Door.  

Tijdens de voorbereidingen klonk vaak de vergelijking met de succesvolle show van Graham Norton op de BBC. Gordon ontvangt in zijn studio namelijk ook drie bekende gasten die in zijn voor een geintje en vooral om zichzelf kunnen lachen. Bovendien speelt het publiek een grote rol.

Goor Draait Door 

Mensen die willen zingen, een verhaal vertellen of een truc doen, krijgen van Gordon de ruimte op een grote draaischijf. Staat het hem niet aan, dan laat hij de schijf steeds harder draaien. Inderdaad, dat lijkt erg op de beruchte rode stoel in de show van Graham Norton.

Gordon

„Dit wordt echt mijn show”, zo liet Gordon vorige maand al weten in RTL Boulevard. „Er komen mensen met wie ik iets heb. Ik hoop op mooie gesprekken en wil leuke dingen doen met de gasten.  Ik wil wel anders zijn dan Graham, het blijft toch Gordon.”

Pam Ann, het stewardess-alter-ego van de Australische comédienne Caroline Reid, is de eerste gast in Gordon’s nieuwe Talkshow Goor Draait Door.

Meer over