Live op de streamingdienst

Kijktip: Beleef Groot met een Zachte G van Guus Meeuwis LIVE op Videoland

11 juni 2022 08:00 | amusement | Door Judith Regeling

© ANP KIPPA PAUL BERGEN
Zeg op deze zaterdag al je plannen af, want vanavond sta je vooraan bij Groots met een Zachte G én daar hoef je niet eens de deur voor uit. Het enige wat je nodig hebt, is een abonnement op Videoland.

Al langere tijd konden abonnees via Videoland genieten van de beste en leukste realityseries, tv-programma's, films en documentaires, maar daar blijft het niet bij. Vanaf vanavond kun je namelijk ook regelmatig genieten van de grootste Nederlandse concerten die op datzelfde moment live plaatsvinden. Je hoeft hier dus niet je deur voor uit en mag de wachtrij overslaan. Met vanavond: Groots met een Zachte G van Guus Meeuwis.

Groots met een Zachte G

Voor de Brabantse zanger, die vanavond een bomvol stadion in Eindhoven op zijn kop probeert te zetten, is het een ware eer dat hij het nieuwe soort entertainment van Videoland mag aftrappen. "Geweldig dat mijn Groots met een Zachte G-concert voor het eerst live bij Videoland te zien is", liet hij eerder al in een reactie weten. "Kun je er om welke reden dan ook niet bij zijn in het Philips Stadion, dan kun je er op deze manier tóch bij zijn, waar dan ook in Nederland."

Groots met een Zachte G is zaterdag 11 juni vanaf 20:30 uur live te zien bij Videoland.

Meer over