Kijktip: Het zesde seizoen van The Voice of Holland

2 September 2015 10:25 | amusement | Door Televizier

© RTL Nederland

The Voice of Holland moest wat meer rock-‘n-roll worden, vond John de Mol. Nou, dat lukt wel met de nieuwe juryleden Sanne Hans en Anouk.

Twee rockchicks in de jury van The Voice of Holland moeten ervoor zorgen dat het nieuwe seizoen van de talentenjacht een wat stoerder randje krijgt. Zangeressen Anouk en Sanne Hans  vervangen Trijntje Oosterhuis en Ilse DeLange op de rode stoelen. Ali B en Marco Borsato zijn nog wel steeds present.

Rock-'n-roll

RTL-baas Erland Galjaard vertelde onlangs in het AD: „Met deze dames is er meer rock-’n-roll. Daarom kijk ik nu samen met John de Mol naar een rauwer randje. Het mag iets minder strak.” Geen geregisseerde interviewtjes meer vooraf, maar: „We moeten kandidaten meer introduceren door ze te volgen van binnenkomst tot het podium. Ik zie ze liever drie keer van de zenuwen naar de wc gaan.” Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren weer.

Rauwer imago

Dat Anouk meedoet aan The Voice of Holland is een klein wonder. Ze was vaker benaderd, maar weigerde altijd, omdat het haar helemaal niet beviel dat een kandidaat een van de andere coaches boven haar zou kunnen verkiezen. Behalve de jury en andere filmpjes verandert ook de locatie van ‘the battles’. Voorheen stond de grote boksring in de ­Gashouder in Amsterdam, nu ­wijken ze uit naar ­SugarCity in Halfweg. Deze industriële sfeer past ook wel bij het rauwere imago dat The Voice of Holland wil uitstralen. Lees de interviews met Sanne en Marco op pag. 8/9.

The voice of Holland talentenjacht 20.30 • RTL 4

Meer over