Kijktip: Linda viert 25 jaar RTL 4

1 november 2014 12:30 | amusement | Door Televizier

© RTL Nederland

De hele dag staat RTL 4 in het teken van de 25ste­ verjaardag van de zender. Het klapstuk van de dag is de 2,5 uur durende, feestelijke special Ik Hou Van RTL. 

Onder leiding van Linda de Mol voeren captains Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis, net als bij Ik Hou Van Holland, ieder een team aan. Ditmaal gaan de quizvragen uitsluitend over de hoogtepunten van de jarige zender.

Ik Hou Van RTL

Bijzonder is de samenstelling van de teams, die bestaan uit twaalf RTL 4-coryfeeën van vroeger en nu. Onder anderen Viola Holt, Catherine Keyl, Rolf Wouters en Ursul de Geer doen mee.

Optredens

Ook de I Luv Holland-band maakt haar opwachting. Daarnaast zijn er, om het feest compleet te maken, ook verrassende optredens van sterren uit de geschiedenis van RTL 4. Zo brengt Julia van der Toorn live het nummer ten gehore waarmee ze vorig jaar auditie deed voor The Voice Of Holland: Oops, I Did It Again. 

Sterrenplaybackshow

Daarnaast treedt een bont samengesteld groepje mannen op, net zoals ze dat in 1997 deden in de Sterrenplaybackshow: Winston Gerschtanowitz, Jimmy Geduld, Cas Jansen, Michiel de Zeeuw en Herman Boerman kruipen wederom in de huid van The Village People met het nummer Y.M.C.A..

Rolf Wouters 

Overigens is het vrij bijzonder dat Rolf Wouters zijn opwachting maakt in Ik Hou Van RTL. De presentator van onder andere Now Or Never en Wedden, Dat..? was na 2005 niet meer op tv te zien.

Peter van der Vorst is tegenwoordig steeds vaker te zien bij RTL 4, helaas doet onze columnist niet mee aan Ik Hou Van RTL.

Meer over