Kijktip: Robs laatste reünie

14 december 2014 10:00 | amusement | Door Televizier

Na bijna 19 seizoenen staat Rob Kamphues voor het laatst voor de klas in De Reünie. Vanaf volgende week neemt Patrick Lodiers het stokje van hem over.

In zijn laatste reünie ontvangt Ron Kamphues klasgenoten uit atheneum 6 van het Edese Streeklyceum in 1998. Een van de oud-leerlingen is Inge. Zij lijdt aan psychoses die leidden tot jarenlang drugsgebruik, ontsporing en stemmen in haar hoofd. Als gevolg hiervan pijnigt ze zichzelf soms met gootsteenontstopper, met derdegraads brandwonden tot gevolg. 

De Reünie

Optimistischer is het verhaal van Hanneke, Hanna en Andrea. Zij waren op school al dikke vriendinnen en hun band is sindsdien alleen maar sterker geworden. Naast hun maandelijkse etentjes gaan ze regelmatig samen op reis en zijn ze getuigen op elkaars huwelijken. Nu Hanneke gaat trouwen, gaan de drie met Rob op pad om een bruidsjurk te vinden. 

Rob Kamphues

In de jaren dat Rob De Reünie presenteerde, mocht hij veel bijzondere verhalen aanhoren. Toch vond hij het na ruim negen jaar tijd voor iets nieuws. „Op 1 januari keek ik in mijn agenda en zag ik 190 dagen alleen maar met De Reünie vol staan. Dat wilde ik niet meer. Dan moet je een keer in het diepe springen”, vertelde hij in RTL Late Night. 

Zwart gat

Bang voor het zwarte gat hoeft hij niet te zijn. Rob is inmiddels aan de slag bij 24Kitchen en gaat voor Net5 een datingprogramma maken. Ook versterkt hij in januari het presentatieteam van de Dakar Rally op RTL 7. Patrick Lodiers presenteert volgende week zijn eerste De Reünie.

Meer over