Kijktip: Surprise Surprise

7 maart 2015 10:00 | amusement | Door Televizier

© SBS - Elvin

De terugkeer van Surprise Surprise was vorig jaar een succes. Daarom start nu een nieuw seizoen van de show waarin nietsvermoedende mensen worden verrast.

Aan de formule van Surprise Surprise verandert weinig, vertelt presentatrice Do: "Henny Huisman, Airen Mylene en ik zijn alle drie weer van de partij. De verdeling is net als bij de afgelopen kerstspecial: Henny en ik presenteren vanuit de ­studio, Airen werkt vooral op locatie. Samen gaan we het leven weer vieren door mensen blij te maken. Fantastisch om te doen.”

Verrassing

Welke mensen in deze uitzending worden overvallen, is voorlopig nog een verrassing. De programmamakers zijn zelfs nog op zoek naar nieuwe kandidaten. "We zoeken voornamelijk nog jonge mensen, die iemand willen verrassen op een manier die zonder het programma nooit zou lukken.”

Niet tevreden

Do zag eerder dit jaar haar andere programma Geld Maakt Gelukkig stranden omdat het de verwachtingen niet waarmaakte. "We stonden tegenover het Journaal en GTST. Dat is ­pittige concurrentie. Maar waarschijnlijk komen we deze zomer weer terug met het programma.”

Onderbuikgevoel

Surprise Surprise bewees zich wél, met meer dan een miljoen kijkers. "Mijn onderbuikgevoel zei vorig jaar al dat het een fijn programma is en ik ben blij dat het goed is ontvangen. Maar zelf ben ik nog lang niet tevreden; ik voel me als iemand die 1,5 jaar tennisles heeft en nu voor het oog van de kijker Wimbledon speelt.”

Surprise Surprise is zaterdagavond om 20.00 uur te zien op SBS 6.

Lees ook: Geld Maakt Gelukkig verdween vorige maand plotseling van SBS 6.

Meer over