Kijktip: Wes en Yo op de bank bij Linda's Zomerweek

Wesley Sneijder en de hoogzwangere Yolanthe zitten samen op de bank bij Linda de Mol in de eerste aflevering van een nieuw seizoen van Linda's Zomerweek.

Yolanthe Sneijder-Cabau is hoogzwanger van haar eerste kind, maar dat weerhoudt haar er niet van om voor Linda’s Zomerweek samen met manlief Wesley plaats te nemen in het tuinhuisje van Linda de Mol. Linda beloofde in interviews dat Yolanthe en Wesley in Linda's Zomerweek echt overal over zullen praten.

Opvallend stil

De actrice/presentatrice zelf houdt zich, met uitzondering van haar wekelijkse column in Grazia, de afgelopen maanden opvallend stil. Gelukkig lijkt het goed met Yolanthe te gaan. „Als ik geen dikke buik zou hebben, zou ik niet eens merken dat ik zwanger zou zijn”, schreef ze eerder in diezelfde column.

Bluf

Terwijl Wesley in Turkije probeert om te gaan met de agressieve pers, duikt Yolanthe onder voor de media op haar geboorte-eiland Ibiza. Maar een beetje zonnen en uitrusten is er niet bij: ze is druk met de verbouwing van de familievilla ‘die nog lang niet klaar is’ en ze vliegt op en neer naar Nederland voor de opnames van de serie Bluf. „We beginnen ’s ochtends met filmen en zijn pas laat in de avond klaar. Ik ben helemaal niet het type om thuis op de bank te hangen.” Druk genoeg dus, maar voor een openhartig woordje met Linda wilden de ouders in spe wel tijd maken.

Linda’s Zomerweek 21.25 uur • RTL 4

Reageren