Kijktip | Wie Is De Mol?

6 januari 2011 05:17 | kijktips | Door Televizier

Vorig jaar grepen de makers van Wie is de Mol? voor de vierde keer naast de Gouden Televizier-Ring. En dat was behoorlijk balen, ook al scheelde het dan maar een haartje. Maar er is nog hoop. Volgens presentator Pieter Jan Hagens heeft deze elfde editie alles in zich om dit jaar de Ring wel te winnen.

"De serie is niet alleen opgefrist, maar ziet er ook prachtig uit. El Salvador heeft ontzettend mooie natuurschoon. Ik vond het een feest om daar te zijn. Wat deze reeks ook bijzonder maakt, is de groep. Het zijn heel diverse mensen met wie je snel iets hebt en die allemaal hun eigen humor hebben," aldus de presentator.

Beste seizoen aller tijden
"Ik denk dat we erin zijn geslaagd de mooiste WIDM-serie aller tijden te maken." En die uitspraken krikken de verwachtingen natuurlijk nogal op. We gaan zien of Pieter Jan gelijk heeft wanneer Jan Kooijman, Anna Drijver, Horace Cohen, Pepijn Gunneweg, Art Rooijakkers, Soundos El Ahmadi, Patrick Stoof, Hanna Bervoets, Miryanna van Reeden en Karin de Groot zich vastbijten in het spannendste spel van de televisie.