Killerbody Fajah Lourens vermorzelt Willem Holleeder

18 Januari 2017 13:17 | amusement | Door Televizier

Het boek Killerbody 2 van Fajah Lourens staat binnen een week op nummer 1 in bestsellerlijsten. Daarmee stoot Fajah met haar moordlichaam het boek over supercrimineel Willem Holleeder van de troon.

Het boek van Astrid Holleeder over haar supernare broer was wekenlang het best verkochte boek van Nederland, maar Fajah Lourens is op dit moment populairder. Zelfs zo populair dat Killerbody 1 nu op de tweede plek van de bestsellerlijst staat. Van dat boek werden tot nu toe 200.000 exemplaren verkocht. Dat gaat nog veel meer worden want Killerbody 1 wordt in 50 landen uitgebracht.

Keihard lichaam

In Killerbody 2 staan 100 recepten met heel weinig calorieën zodat je zelf ook een keihard lichaam kunt krijgen. Fajah zelf eet 1250 calorieën per dag en traint zich daarnaast het apelazerus. Ze is momenteel zelf druk bezig met haar killerbenen. Dat gaat zo: „Ik begin om half 7 met cardio op een lege maag. Daarna eet ik de grootste maaltijd van de dag: een pannenkoek met havermout. Die verbrand ik compleet met de krachttraining die volgt.”  

Anorexia

De voormalig GTST-actrice oogst naast bewondering en aanhangers die zich Fajahnista's noemen, ook veel kritiek. Ze zou met haar strenge dieet onzekere jonge meisjes richting de anorexia duwen. Bovendien zou ze het niet altijd bij het rechte eind hebben met haar dieet-adviezen. Maar voorlopig viert Fajah heel terecht het enorme succes van haar bestsellers. 

Meer over