Wat doen de sterren dit weekend?

Kim Feenstra bevallen van eerste kind

18 oktober 2020 09:45 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Kim Feenstra is vrijdag bevallen van haar eerste kindje. Samen met haar vriend Stanley Tailor heeft ze de kleine de naam Brooklyn gegeven.

Het 35-jarige model, vrijdag als 'het skelet' nog één van de afvallers in The Masked Singer, deelde het nieuws zaterdag met haar volgers. "We zijn nu op een ander niveau. Een nieuwe legende is gearriveerd", schrijft Feenstra op Instagram.

Kim was eerder in de Videoland-docuserie Life of Kim openhartig over haar ivf-traject, omdat ze niet op natuurlijke wijze zwanger kon worden. Met de documentaire hoopte ze het taboe op onvruchtbaarheid te doorbreken.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

We are on another level right now. 16.10.2020. A new Legend has arrived. Brooklyn Baby Tailor.

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Chantal Janzen is ontzettend vrolijk op deze zondag.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Hoi! ❤️❤️

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Miljuschka Witzenhausen knalt door je scherm heen.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

👀

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Frank van der Lende mag nadat hij corona had weer naar buiten en neemt het ervan met een hotelontbijt.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Goedemorgen of goedemiddag. Hoe dan ook; hotelontbijt is beste beste ontbijt! #lockdown #vakantie #groetje #hardrockhotel

Een bericht gedeeld door Frank van der Lende (@frank3fm) op

Bridget Maasland kijkt terug en vooruit op haar werk bij RTL Boulevard.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Morning, about last night @rtlboulevard and see you tonight, same time, same place! #blouse @voorwindenmodemall #muah @selkehairandmakeup

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Beau van Erven Dorens scheert zich wel en niet.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Hier een bericht van het Borsthaar Liberation Front. (Met het risico dat ik gecancelled word door de wax in-wax out-puristen, uiteraard.) Wij zeggen: borsthaar matters. (Met het risico dat ik me nu met ‘matter’ een beladen term toe-eigen, die voorbehouden is aan werkelijk belangrijke ‘matter’.) Wij van het BLF zijn van het vrije borsthaar en vrijheid in het algemeen. (Met het risico dat ik mij met die universele vrijheidswens niet afzet tegen mensen met al dan niet abjecte ideeën, maar mij juist aan hun kant schaar.) Wij zingen graag met ontbloot bovenlijf hardop mee met Motownmuziek uit de jaren 70 van mensen die zelf nauwelijks borsthaar hebben, zoals James Brown! Wij van het BLF dragen mondkapjes in winkels en openbare ruimtes, voor onszelf, maar vooral voor anderen, omdat we het cool en fijn vinden om in een samenleving te leven waarin je voor elkaar opkomt. En we zijn in Nederland toch een beetje familie, met z’n allen. Maar als iemand geen mondkapje opzet, dan wurgen wij hem niet, wij schelden hem niet uit voor koekenbakker, nee: wij lachen hem vriendelijk toe vanachter ons mondkapje. Van lachen en elkaar de vrijheid gunnen word je sowieso blijer dan van elkaar schuimbekkend de maat nemen en het hoofd inslaan. Dan wordt het een hele lange winter. Heb je toch zin om iemand het hoofd in te slaan, omdat je woedend bent op alles, dat kan gebeuren, ik ben het ook weleens, niemand is onfeilbaar, hou je dan in en doe dan zoals de mensen van het Borsthaar Liberation Front: HAVE A BREAK, HAVE A KITKAT! (Met het risico dat deze tip een reeks van woedende reacties ontlokt van mensen die woedend zijn omdat ze zogenaamd niet woedend mogen zijn. Tegen hen zeg ik: wees vooral woedend, dat is ook vrijheid, maar reken niet op het BLF.)

Een bericht gedeeld door Beau van Erven Dorens (@beauvaned) op

Nikkie Plessen leert voor tandenfee.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

OMG 1e 🦷💥blijft toch altijd een bijzonder momentje..... EERSTE tandje.....dankzij de appel 🥳

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

Meer over