Mysterieus nieuw programma

Kim-Lian van der Meij en Thomas Cammaert vormen presentatieduo bij KRO-NCRV

17 mei 2022 19:21 | amusement | Door Jef Willemsen

© KRO-NCRV/Stijn Ghijsen
Nederland is een nieuw presentatieduo rijker: Thomas Cammaert en Kim-Lian van der Meij gaan samen aan de slag voor KRO-NCRV. Hun eerste programma samen belooft behoorlijk fleurig te worden.

Cammaert kondigde zijn nieuwe tv-klus aan via z'n Instastories terwijl hij bezig was met een fotoshoot voor zijn nieuwe tv-show met Kim-Lian van der Meij. 

Annemiek Schrijver

Kim-Lian heeft natuurlijk al ruim twintig jaar ervaring als presentatrice, maar voor Cammaert gaat het zijn presentatiedebuut worden. Het stel heeft heel veel zin in hun nieuwe programma waar ze nog niet veel over los konden laten. Thomas en Kim-Lian beloven dat er 'heel snel' meer over naar buiten komt. Een uurtje nadat Thomas het nieuws wereldkundig had gemaakt liet Kim-Lian doorschemeren dat Annemiek Schrijver én een nog onbekende andere programmamaker van de partij zijn.

De Passion

Thomas en Kim-Lian kennen elkaar nog van The Passion waar ze dit jaar als Petrus en Maria Magdalena een sleutelrol in vervulden. Ook zijn ze binnenkort te zien in de speciale Passion-editie die op Hemelvaartsdag wordt uitgezonden. 

Meer over