Verrassing!

Kim-Lian van der Meij en tien anderen kandidaat in nieuw seizoen Wie is de Mol?

29 augustus 2021 09:16 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© AVROTROS

AVROTROS heeft zaterdagavond de kandidaten voor het 22ste seizoen van Wie is de Mol? bekend gemaakt. Onder hen Kim-Lian van der Meij, Everon Jackson Hooi en Welmoed Sijtsma.

Het populaire spelprogramma had zaterdag een livestream waarin er meegekeken kon worden naar één van de opdrachten van het spel. De opnames zijn namelijk momenteel in volle gang en het is voor het eerst dat de fans van het programma tijdens die opnames een kijkje achter de schermen kregen.

Kandidaten

Naast Kim-Lian, Everon en Welmoed zijn ook Arno Kantelberg, Fresia Cousiño Arias, Glen Faria, Hila Noorzai, Laetitia Gerards, Sahil Amar Aïssa, Suzanne Klemann en Thomas van Luyn kandidaat in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? Rik van de Westelaken is ook in het nieuwe seizoen weer de presentator, waarin dus elf kandidaten meedoen in plaats van het gebruikelijke aantal van tien.

2022 

De vorige reeks van het AVROTROS-programma werd gewonnen door oud-voetbalster Rocky Hehakaija. Actrice Renée Fokker was in dat seizoen de mol. Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is vanaf 1 januari 2022 elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO1. 

Meer over