Kim-Lian van der Meij enthousiast over Patty Brard als co-host Thuis op Zondag

16 februari 2016 11:26 | amusement | Door Televizier

Kim-Lian van der Meij ziet het wel zitten om Thuis op Zondag te presenteren met Patty Brard. Toch zullen de komende weken andere gastpresentatoren aanschuiven.

Vorige week nam Dirk Zeelenberg plotseling afscheid van Thuis op Zondag. De acteur vindt dat de show niet bij hem past en daarom nam Patty Brard zondag plaats als gastpresentatrice. “Wat mij betreft is Patty een serieuze mogelijkheid. Ik moet je wel zeggen dat ik het misschien wel een goed idee vind om nog wat anders te proberen om te kijken wat het beste werkt”, laat Kim-Lian dinsdag weten in gesprek met 100% NL. Zondag krijgt presentator Kees Tol de kans om zich te bewijzen in de show.

Geen goed idee

Patty Brard liet maandag weten wel oren te hebben naar een vaste plek in Thuis op Zondag. "Ik zou eigenlijk na zondag niets liever willen. We gaan gewoon eventjes kijken wat ze ervan zeggen.” Patty vindt een wisselend presentatie duo geen goed idee. “Je moet gewoon een afspraak met de kijker op zondag gaan creëren.”

Hoge kijkcijfers 

De aanwezigheid van Brard in de show zorgde voor aanzienlijk hogere kijkcijfers. Puur toeval of is Brard-Van der Meij de ultieme combinatie? 

Lees ook:

Dirk Zeelenberg weg bij Thuis op Zondag 

Meer over