Muziek op SBS

Kim-Lian van der Meij presenteert Thank You For The Music

5 September 2018 10:09 | amusement | Door Jef Willemsen

© SBS/Nick van Ormondt
Kim-Lian van der Meij is het gezicht van de nieuwe SBS-spelshow Thank you for the music, waarin BN'ers de muzikale strijd met elkaar aan gaan.

In tegenstelling tot andere muzikale spelshows als The big music quiz nemen in het gloednieuwe programma maar liefst drie koppels van bekende Nederlanders het tegen elkaar op.

Soundos, Sanne en Johnny

Thank you for the music heeft drie vaste gezichten: Soundos el Ahmadi, Sanne Hans en Johnny de Mol krijgen wekelijks een andere bekende Nederlander naast zich terwijl ze muziekfragmenten raden, maar ook moeten puzzelen en fysiek uitgedaagd worden.

Lachen en zingen

Kim-Lian van der Meij heeft zin in de nieuwe klus: "Het is een nieuwe, vrolijke, gezellige, muzikale spelshow. We hebben net een kickoffmeeting gehad en we hebben echt zitten lachen met z’n allen. Volgens Soundos gaat er ook gezongen worden: "Je hebt een spelelement waarin je zuivere tonen moet halen. Dan haalt één van de teamcaptains iemand uit het publiek waarvan die denkt dat hij of zij heel goed kan zingen, maar dat is puur op uiterlijk gebaseerd."

Thank you for the music is vanaf zaterdag 27 oktober te zien en vormt samen met Dance as one de nieuwe primetime programmering van SBS6.

Meer over