Kinkytijd-Mathijs en Willeke uit elkaar na ontdekking Peter R. de Vries

12 mei 2015 13:48 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

In Internetpesters aangepakt bleek dat Jacqueline en haar zus Willeke op sekssite Kinkytijd waren gezet door zwager Mathijs. Willeke en Mathijs zijn nu uit elkaar.

Peter R. de Vries: Internetpesters aangepakt was maandag een hit op RTL 5: 789.000 kijkers zagen hoe Peter R. de Vries in deze eerste aflevering ontdekte dat Jacqueline op sekssite Kinkytijd was gezet door haar zwager Mathijs. Veel van die kijkers bleven wel met een grote vraag zitten: hoe ging het verder met de relatie van Mathijs en Jacquelines zus Willeke?


Uit elkaar

Peter R. de Vries bevestigt aan Televizier.nl dat Mathijs en Willeke inmiddels uit elkaar zijn. De misdaadverslaggever ontmaskerde Mathijs toen hij het telefoonnummer had achterhaald van degene die Jacquelines gegevens doorstuurde naar bezoekers van Kinkytijd. Bij een confrontatie moest Mathijs zijn mobieltje op tafel leggen en ging Peter het bewuste nummer bellen. De telefoon ging inderdaad over.

Mathijs en Willeke

Mathijs had niet alleen Jacqueline, maar ook zijn eigen geliefde Willeke op Kinkytijd gezet. In eerste instantie ontkende hij alles, maar uiteindelijk gaf hij zijn daden toe. Hij wist niet goed uit te leggen waarom hij het had gedaan, maar het leek te gaan om 'de spanning'. Jacqueline wilde Mathijs nooit meer zien, en ook Willeke heeft hem nu dus verbannen uit haar leven.

Lees ook:
Ons interview met Peter R. de Vries over Internetpesters aangepakt.

Meer over