Klaas Dijkhoff doet goede zaken in De Slimste

12 Januari 2017 13:13 | amusement | Door Televizier

© Screenshot De Slimste

Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie Klaas Dijkhoff zit al een tijdje bij De slimste en daar maakt hij een goeie beurt. Klaas blijkt namelijk een zeer adrem komisch talent.

Veel wisten we nog niet van VVD-er Klaas Dijkhoff, voordat hij in de stoel zat bij Philip Freriks. Hij ging over de vluchtelingen en dat was het wel zo'n beetje. Maar in De slimste toont de 35-jarige Dijkhoff dat hij verdraaid grappig is en dat zien we maar zelden bij politici. 

Triathlon

Wanneer Philip Freriks hem vraagt of hij wel eens een triathlon heeft voltooid, antwoordt de staatssecretaris: 'Nee, maar ik heb wel eens met de fiets aan de hand en een lekke band in de stromende regen gelopen.”

Jeugdherberg

En wanneer één van zijn De slimste- medekandidaten vertelt dat ze ooit een vreemde dronken man in het bed van haar wintersportchalet aantrof vertelt Dijkhoff daarop dat hij ooit in een jeugdherberg zou logeren, maar per ongeluk dronken bij iemand in het bed van een chalet belandde. Zo schudt Klaas ze met bosjes uit z'n mouw.

Klaas doet het lekker bij mannen en bij vrouwen, maar toch net iets lekkerder bij vrouwen. De VVD lijkt warempel een sekssymbool in huis te hebben.

Of zijn deelname deel uitmaakt van de campagne voor de Tweede Kamer-verkiezingen weten we niet, maar het zou zomaar kunnen dat het optreden van Klaas Dijkhoff de VVD een extra zeteltje oplevert.

Eerder was Stefano Keizers de ster van De Slimste

Meer over