Klaas van der Eerden en Wietze de Jager in Expeditie Robinson?

Expeditie Robinson-fans weten het zeker: cabaretier Klaas van der Eerden en Qmusic-dj Wietze de Jager doen dit jaar mee aan het survivalprogramma.

De kandidaten van Expeditie Robinson worden dit jaar een voor een naar buiten gebracht. Tien namen zijn al bekend, dus er volgen er nog een stuk of zes. Spannend? Jazeker, maar de fans van het programma weten nu al zeker dat cabaretier Klaas van der Eerden, Qmusic-dj Wietze de Jager en actrice/zangeres Anna Speller meedoen.

Klaas van der Eerden

Op een groot Expeditie Robinson-forum (zie hier) hebben de diehards allerlei Twitter-accounts uitgeplozen. Ze kwamen tot de ontdekking dat Klaas van der Eerden recent een groot aantal BN'ers is gaan volgen die al bekend zijn gemaakt als Robinson-deelnemers: Tim Douwsma, Teske de Schepper, Sander Janson, Amara Onwuka, Marian Mudder en Oscar Aerts. Allemaal achter elkaar! Tegelijkertijd voegde hij ook ER-presentatrice Nicolette Kluijver en het account Survival Tips toe. Zéér verdacht!

Wietze de Jager en Anna Speller

Klaas ging tussendoor ook Wietze de Jager en Anna Speller volgen op Twitter. Wietze was in de opnameperiode van Expeditie Robinson (mei/juni) lange tijd niet op de radio te horen, dus de kans is groot dat ook hij in het programma zit. Anna Speller (bekend van meidengroep ADAM) kon eind mei niet bij de live finale van spelshow De Zeven Zeeën zijn. Zat zij ook in Zuidoost-Azië voor de opnames van Expeditie Robinson?

Oscar Aerts

De BN'ers die RTL al heeft bevestigd voor Expeditie Robinson zijn rapper Ronnie Flex, zangeres Sharon Doorson, zanger/presentator Tim Douwsma, actrice Marian Mudder, blogger Teske de Schepper, oud-GTST'er Oscar Aerts, presentator Sander Janson, weervrouw Amara Onwuka, zangeres Elle Bandita en hockeyster Kim Lammers.

Lees ook:
Hockeyster Kim Lammers in Expeditie Robinson

Reageren