Klaas van Eerden nieuwe presentator In Goed Gezelschap

Seizoen drie van het improvisatieprogramma In Goed Gezelschap wordt gepresenteerd door Klaas van Eerden. Jörgen Raymann versterkt het team bestaande uit Sara Kroos, Georgina Verbaan en Pieter Derks.

Klaas vond de opnames fantastisch. "Wat een feest was het om dit zooitje ongeregeld acht afleveringen lang in banen proberen te leiden! Daarnaast was ik overigens ook levende lachband, want wat heb ik hard moeten lachen tijdens de opnames."

Feestje

Ook voor cabaretière  voor Sara Kroos was het weer een feestje. "Improviseren is één van de leukste dingen om te doen, helemaal met deze mensen."

Gasten

Iedere week doen er wisselende gasten mee aan de improvisatieshow. In het nieuwe seizoen van In Goed Gezelschap zijn dit Kees Boot, Steyn de Leeuwe, Patrick Martens, Martijn Koning, Anuar, Rayen Panday en Fabian Jansen.

In Goed Gezelschap

In het VARA-programma In Goed Gezelschap voeren improvisatietalenten allerlei knotsgekke en hilarische opdrachten uit. Vorige seizoenen waren erg populair op televisie met wekelijks meer dan een half miljoen kijkers. De opnames voor de show zijn met publiek in een Amsterdams theater.

In Goed Gezelschap is vanaf 2 februari 2014 iedere zondag om 22.25 uur te zien op Nederland 1.

Meer over: