Klaas van Eerden presenteert nieuwe dagelijkse spelshow Switch

NPO 3 gaat het weer proberen met een dagelijkse spelshow. Dit keer is de eer aan Klaas van Eerden. De komediant komt vanaf 29 januari met Switch.

In het programma strijden vijf kandidaten om een finaleplek door juiste antwoorden te geven en daardoor op plek nummer 1 te belanden. In de finale mogen de kandidaten een gooi doen naar de dagelijkse jackpot van 1000 euro. Dat geldbedrag kan de kandidaat winnen door binnen één minuut van positie 5 naar 1 te komen.  

Stoelendans

Switch wordt door omroep AVROTROS omschreven als ‘één grote stoelendans waarbij kandidaten continu van plek wisselen door in een rap tempo allerlei vragen te beantwoorden, vaak aan de hand van foto’s of muziekfragmenten.’ Tekst gaat verder onder de video.

Miljoenenjacht

Het is niet de eerste keer dat NPO 3 een dagelijkse spelshow uitzendt om half acht. Eerder was de BNNVARA-show The Quickest Quiz met Jan Versteegh te zien. Helaas was dat niet heel succesvol. Wellicht heeft NPO 3 nu wel een hit in handen: een soortgelijk format is al jaren onderdeel van het succesvolle Miljoenenjacht.

Switch is vanaf maandag 29 januari te zien om 19.25 uur op NPO 3

Meer over: