Klaas van Kruistum op reis met bevriende BN'ers

In het programma Beste vrienden gaan bevriende BN'ers de strijd met elkaar aan in het buitenland. Klaas van Kruistum presenteert en o.a. Rick Brandsteder en Jennifer Hoffman doen mee.

In het nieuwe programma Beste Vrienden reist Klaas van Kruistum - beter bekend als De Mol -  iedere aflevering met twee duo’s naar een Europese bestemming, alwaar het viertal tegenover elkaar komt te staan in drie spelonderdelen. Samenwerking, vertrouwen en kennis van elkaar zijn onderdeel van de strijd om de eretitel Beste Vrienden.

Taeke en Jelka

Actrices Jelka van Houten en Birgit Schuurman reizen samen met vrienden Rick Brandsteder en olympisch hockeyer Taeke Taekema naar de Spaanse stad van de sinaasappels: Valencia. Politiewoordvoerder Ellie Lust gaat samen met haar maatje 3FM DJ Annemieke Schollaardt naar het vulkanische eiland Lanzarote en strijdt hier tegen actrice Liza Sips en haar beste vriend stylist Bastiaan van Schaik.

Sanne en Jessie Jazz

Regisseur en actrice Sanne Vogel komt met haar soulmate acteur Noah Valentijn terecht in de hak van Italië, Puglia.  Daar nemen ze het op tegen Dokter Tinus-ster actrice Jennifer Hoffman en haar bierbuddy: Penoza-badguy Loek Peters. Het historische eiland Malta wordt op zijn kop gezet door mode ontwerper Janice en zijn vriendin Miss Nederland Jessie Jazz. Zij gooien alles van hun vriendschap in de strijd om acteur Patrick Martens en presentatrice Vivienne van den Assem te verslaan. En in Porto strijden acteurs: Anne-Marie Jung en Rop Verheijen versus Pip Pellens en Gaby Blaaser.

Carolien en Eva tegen Nabil en Rayen

In de eerste aflevering gaan cabaretiers Carolien Borgers en Eva Crutzen de strijd aan met de stand-up comedians Nabil Aloued Ayad en Rayen Panday. Ze reizen naar Dalmatië in Kroatië. De laatste jaren is deze regio vooral bekend geworden als idyllisch decor van de hitserie Game of Thrones, nu is dit het strijdtoneel van Beste Vrienden. Zo moeten ze in de stad Trogir Dalmatiërs opsporen en nemen ze met locals een filmscène op bij de vermaarde Krka watervallen. De laatste, ultieme test leidt de duo’s door de haven en de Middeleeuwse stad Sibenik aan de Adriatische kust.

Beste Vrienden is vanaf maandag 28 november om 20.30 uur te zien op NPO 3

Meer over:

Reageren