Omroep MAX onthult

Dit is wanneer Klassiekers Met Kleinsma weer te zien is

10 mei 2022 15:51 | amusement | Door Judith Regeling

© Sander Mulkens/MAX
Na een succesvolle eerste reeks keert Simone Kleinsma binnenkort weer terug met een nieuw seizoen van Klassiekers Met Kleinsma. Omroep MAX deelt nu ook precies wanneer.

Het is nog heel even geduld hebben. Klassiekers Met Kleinsma is namelijk pas vanaf zondag 19 juni weer wekelijks om 21:55 uur te zien op NPO1.

Klassiekers Met Kleinsma

In dit tweede seizoen van Klassiekers Met Kleinsma staan opnieuw de parels uit de Nederlandse muziekgeschiedenis centraal. Zo ontvangt Simone Kleinsma wekelijks een collega uit haar vakgebied en bespreken ze de mooiste nummers uit de grote liedjesschatkist die Nederland rijk is. Dit seizoen staan er dan ook wat bijzondere ontmoetingen centraal. Onder andere cabaretiers Niels van der Laan & Jeroen Woe, Youp van 't Hek, Edsilia Rombley, Lenny Kuhr, Yentl en de Boer en Gerard Cox schuiven een aflevering aan.

Van der Laan & Woe

Aan het eerste tv-duo de taak om af te trappen, en dat laten ze zich niet zomaar zeggen. Dit cabaretduo start de aflevering met een bijzonder optreden met Simone Kleinsma. Samen met haar brengen ze een van de grootste hits van Gordon ten gehore: Never Nooit Meer.

Klassiekers Met Kleinsma is vanaf 19 juni wekelijks om 21:55 uur te zien op NPO1.

Meer over