Yes!

Klusprogramma Het Blok krijgt een nieuw seizoen

5 juni 2024 12:25 | amusement | Door Tessa Kok

© Steven van Kooijk

Goed nieuws voor fans van het verbouwprogramma Het Blok, want er is een nieuw seizoen op komst! Dat heeft Net5 vandaag bevestigd met een video op Instagram.

Nieuw seizoen

In de nieuwe reeks van het klusprogramma Het Blok gaan de nieuwe koppels niet zeven, maar tien weken lang de renovatiestrijd met elkaar aan. Het tweede seizoen wordt in 2025 uitgezonden. De officiële startdatum en deelnemers worden later bekendgemaakt. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl)

Finale eerste seizoen

Aanstaande vrijdag is het tijd voor de grote finale van het eerste seizoen van het verbouwprogramma. In de laatste aflevering wordt duidelijk welk koppel er met de winst vandoor gaat. Vier koppels kregen ieder een eigen bouwval in Amsterdam toegewezen, die ze in zeven weken kamer voor kamer moesten verbouwen tot een mooi appartement.

En dat allemaal met een vastgesteld budget en strakke deadlines. Het bleef voor de koppels overigens niet alleen bij renoveren, want de kandidaten moesten ook nog gezamenlijk klussen klaren en uitdagende opdrachten uitvoeren. 

Nadat de appartementen zijn opgeknapt, worden ze verkocht. Het koppel met de meeste overwaarde wordt gekroond tot de winnaar en ontvangt de indrukwekkende prijs van 100.000 euro. 

De finale van Het Blok 2024 is op vrijdag 7 juni 2024 om 20.30 uur op Net5 te zien.

Meer over