Koefnoen: "koningshuis is precair onderwerp"

28 augustus 2013 10:42 | amusement | Door Televizier

Zaterdag begint een nieuw seizoen van Koefnoen. Er worden weer een hoop actuele onderwerpen aangesneden, maar het koningshuis wordt dit keer vermeden.

"Het koningshuis is natuurlijk een beetje precair op dit moment. Lastig", vertelt Paul Groot vandaag in Spits.

Thema's Koefnoen

Paul Groot en Owen Schumacher vinden het verder ook vrij lastig om goede thema's voor het nieuwe seizoen te vinden. Zo zijn de verkiezingen altijd een dankbaar onderwerp: "Iedereen slooft zich uit in verkiezingstijd. Dat levert dankbaar materiaal op", vertelt Groot.

Ook van de crisis is de nieuwigheid wel af stelt Groot, maar hij houdt hoop: "Het is de afgelopen tien jaar altijd gelukt met het nieuws dat zich aandiende.”

Facebook

Verder vonden de mannen inspiratie in het fenomeen Facebook: "Iedereen probeert zich zo mooi mogelijk te maken. Dan zie je foto’s van bekenden die het heel gezellig hebben met elkaar en denk je: 'Hee, daar was ik niet uitgenodigd en ze hebben het heel leuk zonder mij…'", zegt Schumacher

Twitter valt ook niet helemaal in de smaak bij de Koefnoen-heren "Van Twitter word ik niet altijd even gelukkig. Wij maken soms iets waar je geconcentreerd naar moet kijken en als er dan tegelijkertijd allemaal mensen vanaf minuut 1 aan het twitteren zijn… Kijk gewoon!, denk ik dan weleens", vervolgt Schumacher.

Meer over