Koffermannen zondag in Miljoenenjacht

5 April 2016 10:34 | amusement | Door Televizier

Zondag 10 april worden de sexy Miljoenenjacht-koffermeisjes voor 1 keer vervangen door leuke mannen. En daarmee krijgt blogster Johanna Kommerie haar zin. 

 

Johanna begon vorige maand een Facebook-actie omdat ze hunkerde naar knappe mannen op de Miljoenenjachttrappen. Daar wilde Linda de Mol best aan meewerken, maar dan moest Johanna wel 260.000 likes binnen zien te slepen. 10.000 voor elke man. Afgelopen zondag lukte dat. 

Oefenen

Inmiddels zijn de mannen gecast en wordt er druk geoefend voor aanstaande zondag. En volgens Julien Bracco Gartner van producent Endemol Shine valt dat nog helemaal niet mee. „Het is niet makkelijk om die mannen allemaal keurig in het gelid van de trap te laten komen. De groep meisjes is al jaren min of meer dezelfde, die zijn het gewend”, zegt hij in het AD.

Ontblote torso's

Vrouwen die zondag hopen op veel mannelijk vlees moeten we meteen teleurstellen. Er zullen geen blote bovenlijven te zien zijn: „Miljoenenjacht is een programma met klasse en grandeur, daar moet het wel bij passen. Dus geen ontblote torso's.”

Meer over