Wat doen de sterren dit weekend?

Quinty Trustfull onthult nieuwe Koffietijd-duo's

30 augustus 2020 09:52 | amusement | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland
Daags voor de start van het vernieuwde Koffietijd licht presentatrice Quinty Trustfull al een tipje van de sluier op over de veranderingen die dit seizoen plaats gaan vinden in het ochtendprogramma.

Eerder deze week werd bekend dat Koffietijd twee nieuwe, vaste gezichten krijgt in de vorm van Patrick Martens en Vivian Slingerland. Daarnaast krijgt iedere dag z'n eigen duo. RTL liet in het midden wie wanneer aantreedt, maar op Instagram geeft Quinty Trustfull alvast tekst en uitleg.

Maandagen met Loretta

Dit seizoen is Quinty van de partij op maandag, dinsdag en woensdag. Ze begint de week vertrouwd met Loretta Schrijver aan haar zijde, samen stonden ze tien jaar geleden aan het roer toen RTL het iconische ochtendprogramma een doorstart gaf. Ook kon Quinty al onthullen dat ze op dinsdag samen met Pernille La Lau presenteert en woensdag samen met Vivian acte de presence geeft. Op donderdag slaan Loretta en Pernille de handen ineen en de week wordt afgesloten door Pernille en Patrick. 

Wie even niet aan werken denkt is Kim-Lian van der Meij. Elders op Instagram deelde ze een blije familiereunie in Zweden.

Sterfotograaf William Rutten stak zijn vakgenoten een hart onder de riem: ook hij heeft veel moeten leren.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Ik was echt geen wonderkind dat meteen geweldig kon fotograferen, ik moest zo vreselijk veel leren.... Ik heb geen opleiding gedaan, geen cursus, ik ben het gewoon gaan doen omdat ik het zo vreselijk leuk vond. En om te bewijzen dat mijn foto’s echt zwaar kut waren toen ik net begon, hier het keiharde bewijs! Waarschijnlijk mijn allereerste bandfoto ooit ergens in 1986….. Ik was 16 jaar en had concertfotografie wel aardig onder de knie, maar met een flitser aan de slag en een band regisseren was nog een treetje te hoog voor mij… Een schermpje achterop je camera om te kijken of het er een beetje goed uitzag was er in die tijd nog niet… Het resultaat zag je pas na het ontwikkelen en afdrukken van je filmpje. En dan wist je meteen hoe je het de volgende keer beter kon doen. Een lang leerproces en nu bijna ondenkbaar dat ik een jaar na het maken van deze foto gewoon een baan aangeboden kreeg bij de Hitkrant! Mensen die nu fotograferen willen allemaal zo snel. Hoe vaak ik berichten krijg over het feit dat ze "al een jaar" bezig zijn en geen stap verder komen. Fotografie is een vak waar je in moet groeien, je kunt niet meteen alles maar goed kunnen. De ene tak van de fotografie zal je meer liggen dan de andere! Juist het heel veel doen is ervaring opbouwen, uren maken! Twee en een halfjaar na deze enorm slechte bandfoto had ik al mijn eigen kleine studio waar ik wereldsterren mocht ontvangen. Ik wist inmiddels hoe ik met 4 flitsers tegelijk aan de slag kon, en wist ze nog redelijk goed neer te zetten ook. Ook een uitsnede maken had ik wat beter onder de knie gekregen! 😂 En hoe ik dat geleerd heb? Door elke dag met een camera in de weer te zijn, één te worden met dat ding! Dat doe ik dit jaar al 33 jaar professioneel met enorm veel plezier! Ik leer letterlijk elke dag nog wat nieuws omdat ik leergierig ben en niet denk dat ik er al ben! In elke foto zie ik toch nog altijd nog wel iets dat ik beter had kunnen doen, de constante drang voor verbetering. En alleen zo blijf je leren en lol houden in het mooiste vak van de wereld met ontwikkelingen die nooit stil zullen staan! #williamrutten#hetgoededoel

Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten) op

Edsilia Rombley is de studio ingedoken voor nieuwe muziek.

Douwe Bob koos voor een retrolook.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Back to the 30's!

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖚𝖜𝖊 𝕭𝖔𝖇 (@douwebob) op

Trijntje en Miljuschka waren al lange tijd fan van elkaar, maar hun eerste ontmoeting was pas dit weekend een feit.

EO-presentatrice Anne-Mar Zwart toonde met veel plezier en de nodige trots haar groeiende babybuik.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

VANDAAG 30 weken zwanger! 💙 💙 💙 (dat is ruim 7 maanden!😱) En dit is mijn 30 weken belly.. 🥰 Nog maar 2 maanden en dan komt het kleine beest! 👶🏼 We knallen er nog ‘even’ een seizoen van De Plaagmuur op en we ronden de opnames van Enkeltje Verweggistan af.. en dan.. Dan ga ik met m’n buik op de bank zitten! 😂 Gelukkig voel ik me nog goed en ben ik dus nog volop aan het werk. 🎥 🎬 M’n buik is nog niet zo groot, dus ik hou het prima vol zo! Hopen dat het zo blijft.. 🙏🏼 Komende weken en weekenden nog even vol gas geven en dan staat alles er op voor m’n verlof! 💪🏽 (Oh ja en op deze foto doe ik even m’n haar in de reflectie van de camera.. = gratis spiegel. Ik knip tegenwoordig m’n pony namelijk zelf.. dat gaat soms wel goed en dat gaat soms niet goed 😂 even checken dus.. ) #timeflies #setlife #tvlife #momlife #30weken #zwangerschap #zwanger #momtobe #babyboy #happy #preggo #belly #pregnant

Een bericht gedeeld door Anne-Mar Zwart (@anne_mar_zwart) op

Meer over