10-jarig bestaan

Koffietijd vanaf maandag weer live op tv!

2 April 2020 13:29 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Na drie weken afwezigheid keert Koffietijd aanstaande maandag weer live terug op televisie. En dan wordt ook het tien-jarige bestaan gevierd.

De afgelopen tijd moesten Koffietijd-fans het doen met herhalingen en een samenwerking met 5 Uur live, maar vanaf maandag 6 april zijn Loretta Schrijver en Pernille La Lau gewoon om 10.00 uur 's ochtends weer op televisie. Dat heeft vast iets te maken met het tienjarig bestaan van het immer gezellige kletsprogramma. Om de mijlpaal te vieren komt er in ieder geval een speciaal kookboek uit. 

Quinty Trustfull

Koffietijd moet het nog wel doen zonder vaste presentatrice Quinty Trustfull, want die zit nog steeds vast in Atalanta, waar haar man Orlando werkt. Maar het gelukkig houdt Quinty ons op de hoogte vanuit de Verenigde Staten. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Zo voelde ik me dus, gisteren tijdens een wandelingetje met mijn man🥰 in ons buurtje. Daar was ik zo aan toe, even een frisse neus halen na weken thuis zitten. We hebben hier nl geen tuin. Social distancing is hier heel makkelijk want er lopen zo goed als geen mensen op straat, als de Amerikanen al naar buiten gaan nemen ze de auto. Maar de natuur is zo mooi hier dat we er even enorm van genoten hebben🌳🍀En nu kunnen we er weer tegen aan! Wij doen aan strikte familie quarantaine, en zien niemand anders, hoe doen jullie het thuis? Liefs en veel sterke voor iedereen. En een diepe buiging voor iedereen in de zorg,het onderwijs,de supermarkten enz. Dank jullie wel. Stay safe lieve allemaal🙏🏼❤️ps om 16u Ned tijd ga ik Live op Facebook @koffietijd.5uurlive voor een Q&A, tot zo dus 💃🏻#Corona #staysafe #love

Een bericht gedeeld door Quinty Trustfull Official (@qtrustfull) op

Meer over