Koffietijd week lang in teken van vagina

28 april 2017 11:12 | amusement | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Koffietijd doorbrak vorig jaar een taboe door een week lang de vagina centraal te zetten. Volgens de redactie is er nog veel meer over het vrouwelijk geslachtsdeel te vertellen, waardoor de themaweek maandag terugkeert.

Koffietijd¬†staat volgende week geheel in het teken van de vagina. Het nieuws komt niet volledig uit de lucht vallen. Aan het einde van de vorige vaginaweek sprak presentatrice Quinty Trustfull al de wens uit om in 2017 een vervolg te maken. “We waren nog lang niet uitgepraat”, vertelde ze toen. Die wens gaat dus in vervulling.

Vagina

De Koffietijd-crew spreekt vanaf maandag vijf aflevering lang vol lof over het vrouwelijk geslachtdeel. Dat doen ze niet alleen, allerlei experts en BN’ers schuiven aan om hun ervaringen met de wereld te delen. In de eerste vagina-aflevering zijn Nienke Plas, Sabrina Starke en Hannelore Zwitserlood te gast.

Koffietijd

Koffietijd stond deze week al enigszins in het teken van het vrouwelijk geslachtsorgaan. In de studio vond woensdag een workshop vaginakleien plaats. Het resultaat van deze intensieve boetseerbeurt is vrijdag te zien in het RTL-programma.

Meer over