Komt Arnie terug in GTST?

1 oktober 2015 10:37 | amusement | Door Televizier

Toen Reinout Oerlemans in RTL Boulevard werd geïnterviewd over 25 jaar GTST werd hem ook de onvermijdelijke vraag gesteld of hij ooit nog terug zal keren als Arnie Alberts.

Tot ieders verrassing zei Reinout: „De mogelijkheid is er om ooit terug te komen en ik zeg nooit nooit". De in de studio aanwezige Jette van der Meij, Reinouts moeder in GTST, was stomverbaasd over die uitspraak: „Dit is heel bijzonder, dit had hij tien jaar geleden niet gezegd.”

Vliegtuigongeluk

Reinout Oerlemans woont tegenwoordig met zijn gezin in Los Angeles en Boulevard zocht hem daar op wegens het jubileum van de soap. Hij vertelde dat hij een paar maanden geleden voor het eerst sinds lange tijd weer eens op de set van Goede Tijden Slechte Tijden was langsgeweest en dat die ervaring veel had losgemaakt. Reinout speelde de rol van Arnie Alberts van 1990 tot 1996. Toen stortte de soapheld neer in een jungle. En dus berust een terugkeer tot de mogelijkheden. „Arnie heeft een vliegtuigongeluk gehad in Zuid-Amerika als ik het me goed herinner, maar ik weet dat mijn botten nooit zijn teruggevonden.”

Lees ook:
Het is feest in Meerdijk, GTST bestaat 25 jaar

 

Meer over