Op Prime Video

Komt Een Man Bij De Dokter keert terug voor zesde reeks

18 mei 2024 10:28 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot YouTube
Sketchserie Komt een man bij de dokter keert terug met een vers seizoen vol volkse, tikje belegen humor. Na vijf seizoenen op SBS 6 is een nieuw thuis gevonden op streamingsdienst Prime Video. 

SBS 6 vertrouwt al jaren op herhalingen van Komt een man bij de dokter. Of het nu in de vooravond is, in de nachtelijke uren of als opvulling in de primetime programmering, het sketchprogramma is een dankbare aanwinst voor de zender.

Vijf jaar later

Omdat de humor in Komt een man bij de dokter zo tijdloos is en de grappen elkaar in rap tempo opvolgen viel niet direct op dat het laatste nieuwe seizoen van de reeks alweer vijf jaar geleden gemaakt is. Instagramkanaal Kijk op kijkcijfers meldt dat er een nieuw seizoen in de maak is, met bekende spelers als Leo Alkemade, Michel Nooter en Michiel 'dokter Masselink' Varga. De trailer belooft veel goed voor de liefhebbers van het format.

Prime Video

Opvallend is wel dat Komt een man bij de dokter vooralsnog alleen te streamen is op Prime Video. Mogelijk is het nieuwe seizoen later ook op SBS 6 te zien, in het verleden waren titels als Million dollar island en Het jachtseizoen ook bij beiden te zien. 

Meer over