Komt er een animatieserie over de Kardashians?

24 maart 2017 14:40 | amusement | Door Televizier

© E! Entertainment Television

Kris Jenner, de moeder van Kim Kardashian, werkt aan een animatieserie over haar familie. Het idee voor de reeks is zelfs al voorgedragen aan een van de grootste producenten in Hollywood. Uiteraard spelen Kim, Khloe en Kylie een grote rol in de serie.

De Kardashians zijn enorm succesvol geworden dankzij het realityprogramma Keeping up with the Kardashians, dat over hun eigen leven gaat. Daar heeft de familie miljoenen mee verdiend, maar vanzelfsprekend willen Kim en consorten het liefst nog wat extra centjes op de bankrekening. Daarom kwam moeder Kris met het lumineuze idee om een animatieserie over haar familie te maken. Die lijkt er nu te komen.

Kardashians

De animatieserie gaat, net als in Keeping up with the Kardashians, over het reilen en zeilen van de Kardashians. Van ieder familielid wordt een tekenfilmfiguurtje gemaakt, op Caitlyn Jenner na. Het is overigens niet de bedoeling dat jonge kinderen naar het programma kijken. Kris Jenner hoopt volgens TMZ zelfs op primetime televisie.

Kim als cartoon 

Kim heeft de nieuwe animatieserie eerder deze maand gepresenteerd aan The Weinstein Company. Dit is een van de grootste productiehuizen in Hollywood. Of de reeks er daadwerkelijk gaat komen is nog niet bekend, maar het heeft er alle schijn van dat vrijwel ieder lid van beroemdste familie in Hollywood binnenkort te bewonderen is als tekenfilmfiguurtje.

Meer over