Kandidaten in Nederland

Komt er toch een reünie-aflevering van Winter Vol Liefde?

12 april 2024 15:40 | amusement | Door Tessa Kok

© RTL
Winter Vol Liefde was een groot succes, maar een reünie-aflevering bleef uit. RTL heeft bevestigd dat er geen reünie met de kandidaten zou komen. Het zou zomaar toch wel kunnen gebeuren, want er zijn momenteel opvallend veel Winter Vol Liefde-kandidaten in Nederland.

Deelnemers in Nederland

Uit berichten op Instagram blijkt dat er op dit moment veel kandidaten van het succesvolle programma in Nederland zijn. En dat is bijzonder, want de deelnemers wonen op een winterse bestemming. Saul en Amy Rose zijn momenteel in Nederland en ook Edith is terug. En daar blijft het niet bij, want ook Benjamin verblijft voor een tijdje in ons land.

Daarnaast hint Joshua naar een reünie op Instagram. Hij plaatste een story op Instagram met een zwart pak en een oranje stropdas, met daarbij de vraag: 'Waar denken jullie dat dit pak voor klaar ligt?' Daarbij tagde hij ook Videoland.

Reünie

Mocht de reünie er toch komen, dan zou dat opvallend zijn. Eerder liet een woordvoerder van RTL namelijk weten dat deze er niet komt. "De opnames van Winter Vol Liefde vonden al in maart 2023 plaats. Bovendien ontstond er pas rondom de uitzendingen van B&B Vol Liefde seizoen 3 het idee om daar ook een reünie bij te organiseren.Vandaar dat het voor deze eerste versie van Winter vol Liefde niet haalbaar was ook een reünie te realiseren", aldus de woordvoerder.

Of we binnenkort toch een reünie-aflevering krijgen met de kandidaten van het eerste seizoen van Winter Vol Liefde, blijft dus nog even afwachten. Het zou in ieder geval ontzettend leuk zijn!

Meer over