3 maanden training

Koos van Plateringen heeft zijn killerbody te pakken!

Koos van Plateringen trainde zich de afgelopen 100 dagen het snot voor de ogen met maar een doel: een killerbody. En dat heeft ie nu.

Koos vertelde drie maanden gelden dat hij graag meer spierdefinitie en een strakkere buik wilde. In dat streven slaagde de Shownieuws-presentator met vlag en wimpel. Koos zag er al vrij fit uit, maar heeft nu geen enkel grammetje vet meer.

Geen chips

In de tekst bij zijn Instagrampost vertelt Koos hoe hij zo appetijtelijk is geworden. De blonde presentator trainde drie keer per maand onder begeleiding van een personal trainer en bleef 's avonds van de chips af. Drinken deed Koos allang niet meer en hij viel vier kilo af. Sjapoo Koos!

Hier is de geheel vernieuwde Koos...

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Dit is het resultaat van een paar maanden trainen en bewust eten. Laat ik beginnen te zeggen dat het vreemd voelt om hier mijn lichaam te laten zien 🙈, maar het is onderdeel van het commitment dat ik deze zomer aanging met @guyvdreijden en de Personal Trainers van @3sixty5personaltraining. Mijn vraag was: Ik train al heel wat jaren, maar ik kom er telkens net niet doorheen. Ik was redelijk tevreden, maar het lukte me maar niet om meer spierdefenitie te krijgen en strakker te worden op mijn buik. Ik heb vier maanden lang 3x per week getraind @3sixty5personaltraining in Abcoude. De focus lag op het bovenlichaam al werden de benen zeker ook aangepakt hoor! En ik ging bewuster eten. Ik dacht dat ik dat al deed, maar stiekem begon ik op vrijdagavond al weekend te vieren met hapjes en chips en dat eindigde zondagmiddag. Sinds ik in de weekenden ook rekening houd met wat ik eet, begon ik verschil te zien. De trainers van 3SIXTY5 hebben een op maat gemaakt voedingsplan voor me gemaakt op basis van ongeveer 2200 calorieën per dag. Dat hield ik globaal bij, want ik wilde absoluut niet doorslaan en ruimte laten voor een hamburger of een ijsje. Dat heb ik ook zeker gedaan af en toe. Maar alles met mate. Ik ben 4 kilo afgevallen volgens de weegschaal, en tegelijk in spiermassa aangekomen! Ik heb ook geleerd dat het een kwestie is van doorgaan en volhouden. Dat deed ik ook niet voordat ik begon bij Guy. Als het even niet leek te lukken, gaf ik mezelf een zak paprikachips kado, maar dat deed ik de afgelopen maanden niet. Dit gaat niet in een rechte lijn, het gaat dan weer goed, dan sta je stil, val je terug en dan ineens ga je weer grote stappen de goede richting op. Eigenlijk precies zoals het leven zelf... ;) . Een jaar geleden stopte ik met het drinken van alcohol. Ik dronk in het weekend regelmatig teveel en daar had ik geen zin meer in. Ik voel me daardoor fitter, frisser en sta veel meer in contact met mezelf en de mensen om me heen. In het verlengde daarvan ben ik bewuster gaan sporten en eten. Dat bevalt me wel! #healthylifestyle #instafit #fitboy #lifegoals #fitness #nopainnogain

Een bericht gedeeld door Koos van Plateringen (@koosvp) op

Meer over: