Plaatjes

Prachtige bestemmingen in nieuwe seizoen van Droomhuis gezocht bij Omroep MAX

10 oktober 2023 19:01 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Omroep MAX

Droomhuis gezocht keert met een nieuw seizoen terug bij Omroep MAX. De zoektocht naar een uitmuntend stekje buiten de landsgrenzen wordt weer begeleid door Carrie ten Napel en Dionne Stax.

Carrie en Dionne reizen af naar de prachtigste plekken ter wereld. Zo gaat het presentatieduo voor de eerste aflevering naar het Portugese Madeira, waar Jan-Willem en Inge een nieuw onderkomen zoeken. In de tweede aflevering staan Jan-Willem en Ingrid centraal. Zij zoeken een plekje in Italië. Carrie gaat met ze mee naar Le Marche, waar Dionne ook nog langsgaat bij Albert en Tamara, die eerder te zien waren in Droomhuis gezocht.

Curaçao

Leon en Marjolein richten zich op Oostenrijk. Het stel, dat elkaar als sinds de tienerjaren kent, gaat jaarlijks op vakantie naar het Alpenland en wil zich daar met de hulp van Dionne en Carrie permanent vestigen in het gebied tussen Salzburgerland en Karinthië. In de vierde en laatste aflevering van het nieuwe seizoen begeven Carrie en Dionne zich met Juan en Christine op Curaçao. Juan wil dichterbij zijn familie, woonachtig in Venezuela, verblijven. Het stel hoopt in de buurt van Willemstad een onderkomen vinden.

Presentatie

De presentatie van Droomhuis gezocht was vanaf het begin in 2010 tot 2021 in handen van Sybrand Niessen, die het sinds 2018 samen met Carrie ten Napel deed. In 2021 nam Dionne Stax het stokje van Niessen over. 

Droomhuis gezocht is vanaf maandag 30 oktober om 20.30 uur te zien bij Omroep MAX op NPO1.

Meer over