Bevestigd door Bob & Roos

Kijkcijferhit Kopen zonder Kijken krijgt er nog zeker twee seizoenen bij

20 juni 2022 14:27 | amusement | Door Janine van Rooden

© Videoland

Goed nieuws voor de fans van Kopen zonder Kijken: de kijkcijferhit krijgt er nog zeker twee seizoenen bij! Dat laten Bob Sikkes en Roos Reedijk weten in de RTL Boulevard Reality Podcast.

Terwijl het vijfde seizoen van het populaire woonprogramma momenteel te zien is bij RTL 4 zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen al in volle gang. En dat heeft volgens bouwdeskundige Bob een hele duidelijke reden: "We doen een jaar over een seizoen."

Bob Sikkes

Bob is er al vanaf het eerste seizoen bij en is er inmiddels aan gewend om andermans geld uit te geven, maar dat was in het begin wel anders. "Het feit dat wij tonnen van iemand anders uitgeven overviel me in het eerste seizoen echt. Toen ging ik voor acht stellen hun budget opmaken zonder te overleggen. Dat vond ik heel pittig", vertelt hij in de podcast.

Aan stoppen met televisiemaken denkt de bouwdeskundige nog lang niet. "Ik ben bijna 57, dus ik kan nog wel een jaar of tien werken. Ik denk dat televisie mijn leukste hobby ooit is." Op de vraag of hij de ambitie heeft om door te groeien naar de rol van presentator is Bob heel stellig: "Nee, geen ambities!" Voorlopig zullen we hem dus gewoon als bouwexpert op de buis blijven zien.

Kopen zonder Kijken is elke maandag om 20:30 uur te zien bij RTL 4.

Meer over