KPN komt deze zomer met reeks sportprogramma's

KPN stort zich volledig op de sportzomer van 2016 met programma's over de Olympische Spelen en de Tour de France met Filemon Wesselink, Thijs Zonneveld en Mark Tuitert.

KPN pakt het groots aan deze zomer met allemaal eigen content speciaal voor abonnees. Vooral de sportliefhebbers zijn spekkoper, zij krijgen een hele lading programma's te bekijken. Filemon Wesselink en Thijs Zonneveld maken vanaf 27 juli Me myself & Rio waarin ze zes Olympische sporters portretteren die allemaal kans maken op een gouden medaille. Wielrenner Tom Dumoulin, baanwielrenner Jeffrey Hoogland, judoka Frank de Wit, bokster Nouchka Fontijn en paralympiërs Jiske Griffioen en Olivier van de Voort.

Mark Tuitert

Mark Tuitert maakt zijn presentatiedebuut in het programma Clubhuis 16 dat normaal wordt gepresenteerd door Filemon Wesselink. Maar als hij in Rio zit voor de Olympische Spelen neemt ex-schaatser Mark Tuitert de honneurs waar. Tijdens de Spelen wordt de studio verplaatst naar het strand van Scheveningen voor drie speciale olympische uitzendingen vanaf de Olympic Experience.

Onze helden

En er is nog meer sport rondom de Spelen. Onze helden is een serie van korte documentaires over Nederlandse topsporters en trainers en hun leven in het buitenland, gemaakt door de makers van het blad Helden. Het afgelopen jaar werden verschillende olympische sporters gevolgd onder wie: Dorian van Rijsselberghe, Estavana Polman, Epke Zonderland, Churandy Martina en Kiki Bertens. Hoe vergaat het hen op weg naar Rio de Janeiro?

Ziggo

Al deze exclusieve programma's maken deel uit van de strijd om de abonnees tussen KPN en Ziggo. Ziggo is nog de grootste aanbieder van Nederland en heeft de exclusieve rechten van o.a. de  Champions League, Formule I en NBA basketbal.

Reageren