Viaplay

Gratis Formule 1 voor nieuwe klanten van KPN

27 januari 2022 09:29 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© EPA

Begin maart gaat Viaplay van start in Nederland. KPN hoopt daar een slaatje uit te slaan door de streamingdienst gratis aan te bieden. Dat zit zo.

KPN maakte woensdag bekend dat nieuwe klanten het abonnement op de videodienst van het Zweedse bedrijf Nordic Entertainment Group (NENT) cadeau krijgen.

Helaas: alleen nieuwe klanten. Bestaande klanten van KPN grijpen mis, al komt KPN hen ook voor een deel tegemoet. Zij krijgen korting op de abonnementsprijs van 13,99 euro en betalen straks 9,99 euro.

Korting

Concurrent VodafoneZiggo maakte vandaag ook zijn prijzen voor Viaplay bekend. Ter kennismaking krijgen Ziggo-klanten de kans om Viaplay vier maanden te proberen voor in totaal 20 euro (5 euro per maand). Daarna wordt de prijs 9,99 euro per maand. Andere tv-aanbieders zijn nog in onderhandeling met Viaplay over de mogelijkheden.

Aanbod 

Naast de Formule 1, de grote pijler van Viaplay, heeft de videodienst ook de rechten van de Premier League, de Bundesliga, PDC-darts, snooker en pool en Mixed Martial Arts in het pakket zitten.

Naast het sportaanbod mengt Viaplay zich ook met films en series in de strijd om de gunst van de kijker. Viaplay gaat zelfs Nederlanders producties maken.

Meer over