Met meer afleveringen

KRO-NCRV bestelt nieuw seizoen Klaas kan alles

KRO-NCRV geeft groen licht aan Klaas van Kruistum voor een nieuwe reeks van zijn populair-wetenschappelijke jongerenprogramma Klaas kan alles.

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels in volle gang, zo bevestigde de 42-jarige presentator exclusief aan Televizier.

Tien afleveringen

Klaas kan alles ging in 2015 van start in de vooravond van NPO 3 en blijkt een blijvertje. De omroep heeft dermate vertrouwen in het format dat er dit seizoen niet acht maar tien afleveringen besteld zijn. Zoals altijd krijgt Klaas iedere aflevering drie opdrachten die onmogelijk lijken waaronder een professional verslaan op zijn eigen terrein en een bijzonder beroep uitoefenen. Het nieuwe seizoen is vanaf oktober te zien op de zaterdagavond van NPO 3, na het Jeugdjournaal.

YouTube

Daarnaast is Klaas momenteel druk met opnames voor het YouTube-kanaal van het programma. Online volgen zo'n 73.000 abonnees de wetenschappelijk verantwoorde avonturen van Klaas. Binnenkort start op het kanaal een nieuwe reeks waarin Klaas onderzoekt hoe goed BN'ers kunnen multitasken door ze pittige vragen te stellen terwijl ze een rondje racen. 

Meer over:

Reageren