Onherkenbaar

KRO-NCRV deelt eerste Boer zoekt Vrouw-foto van nieuwe seizoen

KRO-NCRV heeft een eerste plaat gedeeld van de tien boeren voor het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw. Helaas blijven de kandidaten wel onherkenbaar.

De omroep deelt wel al enige informatie over de boeren. Zo is de jongste telg van het stel 25 jaar, terwijl de oudste boer (61 jaar) ook de liefde zoekt via het tv-programma. Aan het nieuwe seizoen doet ook weer een vrouw mee, zo is te zien op de foto. De boeren van deze serie zijn onder meer werkzaam in de akkerbouw, melkvee en zorgboerderij.

Portret

"Je kan je verheugen op tien heel leuke, totaal andere boeren dan andere jaren", zegt presentatrice Yvon Jaspers. "Ook dit jaar zijn we van Drenthe en Friesland naar Zeeland en Brabant gereden om een portret van de boeren te maken. Wie zijn het en waar zijn ze naar op zoek?"

Online

Belangstellenden kunnen zoals gebruikelijk weer een brief schrijven naar de boer van hun dromen. Op 1 september is de kennismakingsaflevering van Boer zoekt Vrouw te zien. Het hele seizoen verschijnt begin 2020 op de buis. De liefdesperikelen van de vijf boeren met de minste brieven zijn te volgen in een online serie.

Meer over:

Reageren