Met oude bekenden en nieuwe gezichten

KRO-NCRV komt deze zomer met een nieuw seizoen van Een huis vol

5 juni 2024 13:17 | amusement | Door Tessa Kok

© Stijn Ghijsen

Fans van het populaire KRO-NCRV-programma Een huis vol opgelet! Het programma keert deze zomer namelijk terug met gloednieuwe afleveringen. Dat heeft KRO-NCRV vandaag bevestigd.

Een huis vol

In het televisieprogramma Een huis vol staat het leven van grote gezinnen centraal. Kijkers volgen het dagelijks leven van deze gezinnen en alles wat daarbij komt kijken. Het programma laat onder meer zien hoe grote gezinnen de rust goed bewaren in huis en hoe ze omgaan met praktische zaken, zoals de financiën. Een huis vol geeft een goed beeld van hoe zij omgaan met de de kleine en grote uitdagingen in het leven.

Nieuw seizoen

De gloednieuwe afleveringen van het nieuwe seizoen worden aankomende zomer uitgezonden. Het is nog niet bekend wanneer het seizoen van start gaat, dit wordt later bekendgemaakt. KRO-NCRV heeft wel onthuld dat kijkers in het nieuwe seizoen niet alleen oude bekenden kunnen verwachten, maar ook nieuwe gezichten leren kennen.

Welke oude bekenden KRO-NCRV laat terugkeren in de nieuwe reeks, is nog niet duidelijk. In het laatste seizoen konden we de levens van families Blom, Wildeman, Nagelkerke en Cudogham volgen.

Meer over