Marokkaanse boer

KRO-NCRV deelt startdatum serie Boer Ayoub

6 december 2021 09:26 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© KRO-NCRV

KRO-NCRV heeft de startdatum voor Boer Ayoub, een realityserie over de enige Marokkaanse boer in Nederland, bekendgemaakt. De avonturen van de 23-jarige boer zijn vanaf dinsdag 21 december te volgen op NPO3.

De zesdelige serie Boer Ayoub laat zien hoe de gepassioneerde Ayoub (23) zijn droom achterna gaat om zijn eigen melkveehouderij te beginnen. “De gedrevenheid en enthousiasme van Ayoub zijn aanstekelijk. In een tijd waarin boeren het zwaar hebben, is het belangrijk om te laten zien dat deze jonge vent, niets liever wil dan letterlijk met zijn voeten in de klei staan”, zegt Peter Kuipers, directievoorzitter van KRO-NCRV.

Amsterdam 

In april dit jaar was al duidelijk dat Ayoub zijn eigen programma zou krijgen. Boer Ayoub kwam bij KRO-NCRV in beeld nadat hij eerder in een item van NH Nieuws was opgevallen. Daarna zocht de omroep contact met de in Amsterdam-Oost opgegroeide boer.

Feestdagen

Boer Ayoub is vanaf dinsdag 21 december om 20:25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3. De tweede aflevering schuift vanwege de feestdagen door naar dinsdag 4 januari 2022.

Meer over