Buitenkansje

KRO-NCRV zoekt figuranten voor Penoza-film

9 april 2019 13:06 | amusement | Door Faye Heijnis

© KRO-NCRV
De opnames voor Penoza de film zijn in volle gang. Goed nieuws voor alle fans: KRO-NCRV is op zoek naar figuranten die erin willen spelen.

Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken, is een foto sturen waarop je laat zien dat jij de perfecte kandidaat bent voor een rol in de Penoza-film. Die verschijnt eind november in de bioscopen. Wat voor figurantenrol dit precies zal zijn is nog niet duidelijk, maar hé: het is wel een buitenkansje. 

Carmen in Canada

Vorige week maakte Monic Hendrickx met een foto van een bijna onherkenbare Carmen van Walraven bekend dat 'de zwarte weduwe' nog springlevend is. Het verhaal achter die mugshot is dat Carmen is opgepakt bij een schietpartij in een restaurant in Canada, het land waar ze een nieuw bestaan heeft proberen op te bouwen. 

Berry en Luther 

Naast Monic Hendrickx, keren ook al haar gezinsleden (waaronder Sigrid ten Napel en Niels Gomperts) terug. Net als Berry (Loek Peters), Luther (Raymon Thiry) en rechercheur Leeflang (Hajo Bruins). Weet je een figurantenrol te bemachtigen, dan zie je hen dus misschien ook in levenden lijve. Tenminste, levenden: met Penoza weet je het maar nooit...

 

Ik leef. Carmen. @diederik_van_rooijen @penoza_kro @nlfilm

Een bericht gedeeld door Monic Hendrickx (@monichendrickx.official) op

Meer over