KRO viert 90-jarig bestaan met speciale De Reünie

22 november 2015 14:23 | amusement | Door Televizier

Ter ere van het 90-jarig bestaan van de KRO presenteert Anita Witzier voor één keer De Reünie, met uitsluitend KRO-presentatoren van toen en nu.

Vaste presentator Patrick Lodiers wordt niet helemaal vergeten, hij gaat voor een item in de show op bezoek bij Joop van den Ende.

De grote KRO

Er is in negentig jaar veel gebeurd, maar deze special richt zich vooral op de tv-jaren van de omroep die inmiddels is gefuseerd met de NCRV. Anita ontvangt onder meer Henny Huisman, Willibrord Fréquin, Dieuwertje Blok, Sjoerd Pleijsier en Aad van den Heuvel in de klas. Vooral tussen Aad en Henny dreigt het spannend te worden als ze in discussie raken over het feit dat je moet aanvoelen dat je tv-loopbaan er op zit.

Mies Bouwman

Ook Mies Bouwman mag niet ontbreken. Ze neemt dan niet plaats in de schoolbanken, maar Anita Witzier heeft wel een speciale ontmoeting met de inmiddels 85-jarige grande dame van de beeldbuis. Het belooft een bijzonder gesprek te worden, te meer omdat Mies sinds de dood van haar man Leen Timp de publiciteit zelden meer opzoekt.

 

Meer over