Laatste finale ooit voor So You Think You Can Dance?

17 mei 2015 14:05 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Na een seizoen met tegenvallende kijkcijfers komt So You Think You Can Dance 2015 tot een ontknoping. Wint Fabian, Malik, Manuella of Julie?

So You Think You Can Dance heeft een moeizaam seizoen achter de rug. Terwijl de laatste dansers in deze finale strijden om de titel ‘beste danser van Nederland en België’, is het nog maar de vraag of de talentenjacht ooit terugkeert op tv.

Boer Zoekt Vrouw

Jarenlang kwam SYTYCD op zondag, maar dit jaar besloot RTL de audities op woensdag uit te zenden om te voorkomen dat de show tegenover kijkcijferkanon Boer Zoekt Vrouw kwam te staan. Kijkers wisten het programma echter niet meer te vinden. Ook niet toen de liveshows weer op zondagavond te zien waren.

Dan Karaty

"Ik geloof echt in dit prachtige programma en dit sterke format en ik denk dat we er zo nog tien jaar mee door hadden kunnen gaan, maar wellicht krijgen we die kans niet," reageerde jurylid Dan Karaty op Twitter. Voor het einde daar is, eerst dus nog de finale. Daarin strijden Fabian, Malik, Manuella en Julie om de winst.

De finale van So You Think You Can Dance is zondagavond om 20.00 uur te zien op RTL 5.

Lees ook:
Dan Karaty: SYTYCD genekt door verschuiving naar woensdag

Meer over