Laatste keer Quinty Trustfull in Eigen Huis & Tuin

Quinty Trustfull neemt zaterdagavond afscheid van Eigen Huis & Tuin. Na zeven jaar klussen zegt ze vaarwel tegen Thomas Verhoef en Lodewijk Hoekstra.

Een heftige week in tv-land: Nelleke van der Krogt stopte na 13 jaar met Tussen Kunst En Kitsch, David Letterman presenteerde na 33 jaar zijn laatste Late Show en Rick Nieman vertrok na 19 jaar bij het RTL Nieuws. Zaterdag komt daar nog een afscheid bij: Quinty Trustfull verlaat het team van Eigen Huis & Tuin na zeven jaar klussen. Ze doet dat met een speciale boodschap voor de kijker.

Quinty Trustfull

Quinty stopt met het klusprogramma omdat ze tijd wil maken voor ander tv-werk en voor haar gezin. "Ik vond het een hele moeilijke beslissing," zei ze tegen RTL Boulevard. "Ik heb met heel veel liefde, plezier en lol gewerkt, maar het is wel al zeven jaar. Ik ben wel toe aan een andere uitdaging." Ze vertelde pas op de laatste draaidag aan haar collega's dat ze ging stoppen.

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin bestaat al sinds 1993 en werd eerder gepresenteerd door Manuela Kemp, Myrna Goossen, Marceline Schopman, Irene Moors, Minoesch Jorissen en Corine Boon. Na Quinty's vertrek gaat het klusprogramma door met een andere presentatrice naast klusser Thomas Verhoef en tuinman Lodewijk Hoekstra. Het nieuwe Eigen Huis & Tuin-gezicht is bij RTL al bekend, maar nog niet openbaar.

Lees ook:
Quinty Trustfull: "Het was gewoon een beetje te druk"

Meer over:

Reageren