Laatste reisbestemmingen Erica Terpstra bekend

11 augustus 2017 10:22 | amusement | Door Televizier

© Feije Riemersma/MAX

Erica Terpstra mag van Omroep MAX nog twee afleveringen maken van haar Erica op reis en de bestemmingen staan vast: Zuid-Korea en China.

Althans, dat meldt De Telegraaf uit betrouwbare bronnen.

Gangnam style

De krant schrijft dat Erica in Zuid-Korea op bezoek gaat bij een aantal oude bekenden. Zo gaat ze op bezoek bij Guus Hiddink die in 2002 een legende werd in het Aziatische land door als coach van het nationale elftal de halve finale van het WK Voetbal te halen. Daarnaast ontmoet Terpstra zanger PSY, die in 2012 een wereldwijde hit scoorde met het aanstekelijke Gangnam style

Spanning

Al het bovenstaande staat op de planning, al is het door de huidige spanningen tussen Noord-Korea en de Verenigde Staten niet ondenkbaar dat ze uit moet wijken. “Wat er allemaal gebeurt nu is wel een beetje zorgelijk. Misschien moeten we een plan B maken”, vertelt Erica Radio 10. Toch gaat ze ervan uit dat het allemaal goed gaat komen.

China

Het reisavontuur eindigt toepasselijk genoeg in China. Erica studeerde sinologie en keert terug naar het land dat haar blijft fascineren. Ze brengt bezoeken aan wereldsteden als Shanghai en de historische stad Suzhou, waar Marco Polo eeuwen geleden al van onder de indruk was.

De laatste Erica op reis wordt in november uitgezonden.

Meer over