Pikante bedoening

Lachen, gieren, brullen om Olga en Frank in Race Across the World

16 maart 2023 09:35 | amusement | Door Marjolein Vos

© Still RTL
Gisteren trapte het programma Race Across the World af waarin vijf duo's een onvergetelijk avontuur aangaan door 14.000 kilometer te reizen door Latijns-Amerika. Ze doen dit zonder vliegtuig, mobiele telefoon en bankpas. Deelnemers Olga Commandeur en haar man Frank lieten zich voor deze reis van een hele ondeugende kant zien.

Olga is zich er maar al te goed van bewust dat de reis voor haar een haar man en pittige kluif kan worden. "We zijn geen 20 meer en we hebben allebei een nieuwe knie", zegt Olga. "We moeten ervoor zorgen dat het niet op het laatste moment op een sprintje aankomt."

Let the fun begin

Eerder in de afleveringen hebben ze al moeten dealen met iemand waarvan zijn portemonnee schijnbaar was gestolen in de taxi, maar de twee zijn goed op weg in de race en komen aan bij hun checkpoint in Antigua. In een establishment kunnen ze overnachten en ze komen binnen op het juiste moment: tijdens happy hour. 

Het rad

We zien dat Frank verleid wordt om aan het rad achter de bar te draaien. Dit rad eindigt op 'body shot'. Olga heeft geen idee wat het is. "What is body shot?" vraagt Olga ze. De barman legt haar uit dat het de bedoeling is dat ze op de bar gaat liggen en dat Frank een shotje van haar buik af drinkt. Hop, Olga gaat de bar op en trekt haar shirt omhoog. Frank hapt naar adem en neemt het shotje van het lichaam van zijn vrouw. "We did it", roept Olga. Ze moet onwijs lachen en Frank doet nog even een duit in het zakje: "Again!" roept hij. Olga giert het op haar beurt nu nog harder uit.

Kijkers

Online heeft het koppel de lachers op hun hand.

Race Across the World is elke woensdag te zien om 20.30 uur bij RTL4.

Meer over