Lachen met Jan Smit en Gerard Joling in Beat It

Het nieuwe SBS 6-presentatie duo Gerard Joling en Jan Smit presenteren een talentenjacht nieuwe stijl: Beat It. En daarin gebeuren de meest onverwachte zaken.

Draaiende stoelen, gevoelige covers, een strak showballet: die talentenshows kennen we nu wel. We willen weer lachen! Niet uitlachen, zoals destijds bij Idols, maar lachen om entertainment. Daar springt SBS 6 op in met Beat it. En er kan niet alleen gelachen worden om de kandidaten, maar ook om de presentatoren.

Slijmdouche

Een slijmdouche, een worp in het zwembad of bedolven worden onder duizenden balletjes: zomaar wat narigheid die zangtalenten in het nieuwe programma Beat It te verduren krijgen. In deze show nemen captains Gerard Joling en Jan Smit het tegen elkaar op in de zoektocht naar de beste zanger(es).

Goede zangers

Wie niet goed genoeg is, wordt volgens één van de 25 mogelijke eliminatiemethoden naar huis gestuurd. „Het is een muziekprogramma, maar je moet het niet te serieus nemen”, zegt Jan Smit. „De ­kandidaten zijn ook anders dan in andere zangshows. Het zijn mensen die niet vies zijn van een bak smurrie. Ze zijn avontuurlijker. Maar het doet niets af aan hun zangkwaliteit, het zijn allemaal goede zangers.” Kim-Lian van der Meij presenteert de show, die acht weken lang op tv is.

Beat It, 20.00 SBS 6

Reageren